skolan - emilia - fotboll

dagen började med skola som vanligt. orkar inte skriva om det för det är såå tråkigt. efter skolan cyklade emilia och jag hem till mig. vi satte oss där ute och åt. riktigt varmt väder som finns här i skåne idag. fast kanske inte nu på kvällen. men på dan. vid 5 ungefär så bytade jag om sen körde pappa mig till träningen. när jag kom hem åt jag och duschade och så. sen ska jag kolla lite på tv. både desperate housewife och couger town.

första doppet i havet, och det var is kaaaaaalllllllllt!

jag var på handbolls träning idag, nu på kvällen. och jag trodde att jag skulle dö. jag svettades ihjäl. för att det är så varmt. men nu ska man inte klaga på det fina vädret nu när det kommer. för imorgon är det våran sista idrottslektion på nyvångsskolan och då ska vi ha vatten krig. kommer bli skit ballt! men iellafal så ska jag inte byta ämna. jag tränade handboll ja.....
sen efter sprang vi ner till bryggan och skulle bada. men det var skiit kallt asså. aaah jag kände inte mina lår. men jag var ju så dum att jag skulle doppa mig. men efter ett tag var det inte så kallt! fast än det bara var 12-13 C. efter det cyklade jag hem från barsebäck med victoria, felicia och natalia.

inte så mycket morsdag...

för det var fotboll hel dagen. först var det zonläger på morgonen så jag fick vakna tigigt. sen när det var klart stannade jag i bjerred och va med lite kompisar och så åt och lite annat. efter det när klockan var 3 hade vi samling till en match, den vann vi med 5-3. ricktigt bra spelat tjejor! fast jag var redigt trött då. fick skynda mig hem sen och duscha och så för vi skulle ner till mormor i skogen och fora morsdag. och det var någ bara då jag va med mamma. såmnade tidigt sen. eller ganska iellafall.
sen idag har jag gått i skolan. vi har övat lite på sångerna tll kören för att vi ska ha konsert imorgon. sen kom syd nytt till skolan och intervju mig och kalle. kommer lägga ut en länk sen när den har kommit ut.

mysig fredag med bio

igår var det fredag och då såg jag bio med Clara och Josefine. det blev pirates of the caribbean 4. vi såg den på royal. den var ricktigt bra. fast den tillhörde typ inte de andra filmerna så mycket.men ändå ricktigt bra!

två dagar i ett inlägg

torsdag: idag ahde vi samling 8.30 på skolans parkering. vi åkte bil till kävlinge och därifrån tog vi tåget till köpenhamn. när vi kom fram i köpenhamn gick vi och shoppade först. för tivoli var inte öppet. jag shoppade en ring som det var ett J eller ett T på vet inte vad men det spelar ingen roll, men iellafall den kostade bara 20 danska (24 kr).sen åkte vi massa på tivoli och hade sjukt kul, när klockan var typ halv nio nåt så var vi i lödde. nice dag alltså!


fredag: idag hade vi gympa i på första lektionen, tog skolans rekord på 5 varv. hahah kuul! sen hade jag slöjd. han bli klar med min väska av jeans. sen slutade vi kvart i två och nu siter jag här och bloggar. ska kanske se bio med josefine och clara sen ikväll.

this is my dress today

new in the clossit
prickig kjol - new yorker

du lyser upp min väg

det är sjukt kul att vi har hittat varan så här. trodde aldrig att det skulle finnas en sådan människa som är så lik mig. det är sjukt att vi bara har kännt varan i några år! det känns som du har varit hos mig hela livet. du är min lilla ängel som lyser upp min dag. lilla gumman jag älskar dig så mycket.
http://agnesdiiary.blogg.se/

vart toga alla mina läsare vägen?

har precis varit och kollat på olivias teater med hc. alla små är så gulliga! vi fikade lite efter det, men sen stack jag och rebecka hem och nu sitter vi och lyssnar på musik och är aktvia på facebook. elle försöker.

härlig dag med michelle & handbollensdag

igår va det fredag och det är nice. fast dagen började med skola men fredagen är ändå den nicigaste skoldagen. när skolan var slut tog jag och michelle bussen men till henne. vi åt först, sen gick vi ner till stranden och plockade stenar, fina sneckor och slrev lite i sanden. några bilder kommer nog kanske sen. när vi kom hem till henne började vi pyssla lite. sen chillade vi bara till det var dax att äta. efter maten badade vi i hennes pool, skit nice. sen å vi lite chocklad och så. vid ungefär 11 kom pappa och hämade mig.
tack för kvällen michelle.

handbollens dag idag. sitter i min säng och bloggar. fast det är nog bäst att jag börjar fixa mig.

fotboll hela dagen

till och börja med var jag i skolan idag. efter skolan stack jag hem och åt. sen smsade moa och så cyklade jag till ip med henne. efter en stund kom hugo och oscar också dit. vi snackade och spelade fotboll. sen tog jag lite fel på tiden så jag fick cyckla skit snabbt hem för jag skulle träna fotboll i borgeby och var väldigt sen.
årkade inte skriva ett långt inlägg idag, och kanske inte bloggar imorgon får se.

halv åtta hos stjärnorna

statistiken ser bra ut nu.
fortsätt så här!
rubriken tillhör inte inlägget så ni förstår.

7b <3


och så blir det dagen outfit på det här!



blus- bikbok
shorts- bikbok

mina små solstrålar

efter alla dessa år ska vi splittras.
ni har funnits där sen förskolan och stöttat mig till 100 % och nu ska ni bara gå bort.
livet går vidare och det är barar att hänga på.
LOVE YOU ALL!


dagnes outfit


linnea, agnes och beachhandboll

det har varit en dryg skoldag idag, för det har varit måndag. men ändå ganska ok. efter skolan stack jag hem till linnea och där var även agnes. vi åt och vi gjorde inte mycket mer. snackade mest bort hela tiden.
sen var klockan kvart i 5 och det var dags att köra till sjöbobadet och spela beachhandboll. sandig blev jag men sånt är livet. efter det körde linneas pappa hem och och jag stack hem till agnes. åt där ochs en snackade jag och agnes mycket. och jag förhörde henne på hennes läxa. pappa kom och hämtade mig vid kvart i 8 och då körde han hem mig. nu sitter jag och stör mig på att min blogg ser ut som ...... och att jag har inget roligt att blogga om. livet är surt ibland men om livet alltid är bra vet man ju faktiskt inte när det är bra...

tv , gossip girl

dålig upptatering, har inte varit hemme på länge och så.
men nu bloggar jag iellafall.
sitter här framför tv och kollar på gossip girl, och tänker på att det är skola imorgon. det är såå sjukt tradigt!!
jaja, sånnt är livet. snart är det sommarlov och det är skönt. får börja cykla utan hjälm då. jippi!
ha en trevlig söndagskväll.

13/5 2011

idag kom jag hem från ven. tänk att jag åkte båt på frdagen det 13. är iellafall skit trött efter två dagars cykling.
godnatt sunschines.

någon som vill fixa min blogg?

ska bara ut och ta några härliga vårbilder först men asså jag säger till när jag vill ha den fixad.
om ni årkar fixa den sen någon gångs å kommmentera.

orgentering i järavallen

har blivit biten, har massa rivsår och är sjukt varm efter detta plågandet.
jag sprang med klara ochd et gick ganska bra faktiskt. vi blev topp 5 ågot där.
grattis?
sprang som en galning där ute i den stora vilda skogen, så nu ska jag ta ett kallt fotbad för jag ska inte duscha nu för att jag ska träna fotboll sen ikväll. jag kommer att vara helt slut efter detta, ska bli tidig läggdags ikväll.
sen imorgon är det tallang tävling på skolan.
torsdag ska vi åka på klass resa till ven( kommer på såå nice asså)
fredag kommer hem från klass resa.
lördag mammas och pappas bröloppsdag ska sova hos min moster och mobror då.
söndag?
kommer inte kunna blogga på torsdag eller fredag för vi får varken ha mobil eller datorer med oss till ven. kanske kan jag inte blogga på lördag iheller men vi hörs iellafall imorgon ( tror jag:\ )
plus ska bli bättre på att lägga in bilder.

årets snyggaste vår tröja

hittade ingen bra bild, men älskar värkligen pippitröjor!


2:a maj

idag är det den 2:a maj och lill syrran fyller 8 år. stort grattis till henne. igår fyllde också min stora syrra 15 år ett stort garrtis till henne med.
har inte så mycket att säga men det finns en ända sak jag önskar utav mina läsare. ni som nu ha sett detta inlägget kan väl kommentera, och ni får gärna kommentera nästan alla mina andra inlägg också, för det är jätte många som säger att de följer min blogg men ändå har jag inte så många läsare. jag menar att det kan inte vara fler som säger att de läsar min blogg om det är mindre antal som visas på min statiskik.

RSS 2.0