earth hour

japp, igår var det earth hour. från kl halv nio till halv tio. då blev det ingen tv förrän efter.under earth hour släckte jag och min familj ner hela huset( inte rebecka) och tände massa ljus, och sen spelade vi biljard. lite random kväll alltså.men det var mysigt. vi har ju också skruvat fram kl en timme idag. varför kunde det inte vara bak en timme?
ja, puss till alla er.

grattis gumman

ett stort grattis till dig agnes nilsson, gumman hoppas du har haft en underbar dag.(fast det var igår) ja, jag hann inte blogga igår så det fick bli idag istället. skolan var inte den sämsta igår, den var faktiskt ganska rolig. fast vad snackar jag om egentligen, skolan är tradig och så är det. efter skolan stack jag och agnes, klara, linnea, lisa, victoria och johanna hem till agnes mormor för att käka våfflor. agnes mormor gör värkligen de godaste våfflor som finns. vi firade agnes med paket och lite sång(alltså fördelsedags sång). ännu en gång, grattis gumman. själv fyller jag år om 8 månader typ. ja men så är livet. efter det stack jag hem kollade lite tv data och så vidare. på kvällen va det lets dance. kollar inte så mycket på det, eller kollar inte alls förutom finalen. brydde mig inte så mycket om vem som vann.
min dag fortsätter med en fotbollsmatch och lördags mys, kanske med några kompisar vem vet ;)
/  l o v e  j o s e f i n e

och en sak till, det hade inte skadat att få lite fler bloggläsare.

vårbilder

kommentera gärna

plugg plugga plugga! -.-

har så mycket läxa nu så man bara dör på det. ah, det är så jobbigt. jag ska plugga extra mycket idag så jag slipper plugga de andra dagarna i veckan ;)
K r a m ,  t i l l  e r  a l l a .
bara en bild

dag/natt/dag med bästa

dagarna har varit helt perfecta med tjejerna. vi är bara helt bästa asså. men jag kan berätta vad vi har gjort.
jo, det började med att pappa skjusade mig till agnes. då var redan linnea och klara där för att dom har dansat. när vi kom dit bäddade vi. sen kom agnes föräldrar hem med pizza och kina mat ( skit gott ). efter det satte vi på en film det var prinnsesan och tiggar flickan. bara så bra! rekomenderar stort. vi satt och proppade i oss massvis med godis. sen efter det så dansade agnes och linnea, haha dom var bara bäst. jag och klara skrattade ihjäl oss. sen låg vi och snackade jätte länge. vi somnade vid kl 01.00 01.30 något sånnt. men vi sov inte ricktigt så bekvämt. när kl var 08.00 vaknade vi (eller linnea låtsades sova och klara ville somna om). jag och agnes smög upp och kokade lite te vatten. fast vi väckte nog alla för det lät lite högt. sen kom linnea upp till oss för klara undrade var vi va men linnea stannade hos oss så klara låg där nere helt ensam (stackare). efter det kom lasse hem med frans bröd så vi åt en jätte god frukost. sen efter det så badade vi. och när vi va klara med det så var kl bara 10.15. om man vaknar tidigt så hinner man med mycket. sen gcik dagnen. när det var lunch så fick vi åka upp till ica och handla. där träffade vi klaras mamma och bror. vi köpte en ben och jarrys. mums den var skit god. efter det hade vi match mot lomma. vi vann med ett mål. LÖDDE VIKINGS är BÄST! och idag spelade vi också match mot eslöv. fast den förlorade vi. men vi är ändå bäst.
ha det bäst flodhäst!

idag är det fredagen den 4 mars

fredag är veckans näst bästa dag. fast den bärsta är lugnt lördagen! då kan man vara uppe sjukt länge och slipper skolan och sen har man sov morgon. kan en dag bli bättre?
nu håller jag på att packa, för att jag ska till agnes och sova där tilsammans med hon, linnea och klara. kommer antagligen inte ha datorn med mig, men finns på mobilen. men jag kan berätta om idag.
jag vaknade kl kvart i sju (på morgonen då) sen fixade jag mig och stack till skolan. där träffade man alla kompisarna, som vanligt. vi hade först idrott och redskapstest. gick ganska bra. på rasterna spelar vi bollruta. innan lunch hade vi slöjd. håller på med en jeans veska. kommer bilder på den sen när jag är klar. maten var inte så god. det var någon köttgryta med ris. inte så gillat. efter maten bytade vi platser. min plats var ändå ganska okej, om man räknar bort jonathan så var min plats bra. efter det stack jag hem, åt och nu sitter jag här och bloggar.ja, det var min dag. ganska bra faktiskt. men kvällen kommer att bli ännu bättre.
DAGENS OUTFIT
blus- JC
byxor- JC
klocka- cypern
örhängen- agnes
armband- emilia
p u s s  j o s e f i n e

det är för kallt för att träna.

idag ska jag träna fotboll, men om jag fryser inomhus så fryser jag ännu mer där ute. men fotboll är bara så kul så att jag måste träna.
skolan har inte varit den bästa idag,men det är bara att se det ifrån den ljusa sidan att det är fredag imorgon.
då ska jag kanske sova med klara, agnes & linnea.
fast nu är det läxa som gäller. det står inte på älskar listan men det måste göras.
ses bloggen! puss


BLOGGAR JAG FÖLJER

http://livetsomvictoria.blogg.se/
http://livetsomlinneaa.blogg.se/
http://adelleslife.blogg.se/
http://lifeasjohanna.blogg.se/
http://noemieslife.blogg.se/
http://elsaperssons.blogg.se/
http://bunses.blogg.se/
http://agnesnilssons.blogg.se/
http://claranybergs.blogg.se/
http://astridmanglind.blogg.se/
http://kooorecic.blogg.se/

har shoppat med mammis

Har precis kommit hem irfån en shoppingtur med mammisen. Bilder kommer inom kort.
Och sen ett stort tack till victoria för att hon har fixat min blogg. Tack så hemskt mycket!
tog en bild bara.
ni borde kolla hennes blogg.
http://livetsomvictoria.blogg.se/
/ j o s e f i n e

/ victoria carlsson

nu har jag fixat en liten ny design till josefine, som
jag gjorde lite snabbt, hoppas du blir nöjd!
för att komma till min blogg tryck här <---

RSS 2.0