dagen kan inte bli bättre

jag började dagen med att slå skolans rekord på löpning 3 varv runt skolan, redan där började min dag att bli en succé. sen slutade vi skolan en kvart för tidigt, inte så mycket tidigare men nice. och ikväll kommer några kompisar hit här och ska sova här hos mig. så vi ska bara slappa, flumma, äta och ha skit kul.
inte nog med det utan det är fredag! och imon får man sova länge, såå nice asså.
kanske inte kommer att blogga i helgen men vi får se.
trevlig helg swweteies!

nästa duschen

idag har jag varit i skolan, nice för att vi slutade tidigt.
sen gick jag hem till isabell.
tränade sen.
det fick bli ett kort inlägg men jag pallade inte att skriva mer ;)

godnatt godnatt godn....

nu sitter jag i soffan och kollar på desperate housewifes med min syrra. ska snart tvätta mig och gå och lägga mig.
god natt sweeties.

g o o g l e  b i ld .

Agnes & Felicia

idag har det varit första dagen efter i skolan efter påsklovet. har varit en seg dag. efter skolan stack jag hem till agnes med felicia vi har ätit spelat spel och fotat kanske kommer lite bilder senare. just nu sitter jag på agnes säng med henne och försöker göra en header till hennes blogg.
http://agnesdiiary.blogg.se/

loppis

idag vaknade jag kl åtta för att jag och mina systrar och min mamma skulle in till malmö på loppis. vi skulle inte köpa saker där utan sälja. ja men iellafall gjorde vi ett bra jobb och tjänade 1300 kronor, och det tycker jag är bra. efter det köpte vi sockervadd som vi åt i bilen. när jag kom hem la jag mig i en solstol ute på altanen och solade men jag fick solsting "typ" så jag satte mig under markisen och nördade mig i min mobil. efter det har jag bara slappat och vidare just nu sitter jag här och bloggar som jag borde göra lite oftare för att få läsare. ni som lärser min blogg får gärna sprida för min statistik är skit dålig!
senare ska jag äta mat och ha mysigt med familjen innan jag förbereder mig för att skolan börjar om ett dygn och några timmar :S någon som längtar?

tack för den härliga dagen

igår vaknade jag ganska tidigt för att jag fick ett sms. jag åt och fixade mig och lite sånt. sen stack jag till centersyd för att jag skulle handla en liten sak till lisa. efter det stack jag hem till klara, fast jag va inte där så länge för vi skulle sticka till johanna typ direkt. efter ett tag kom victoria också hem till johanna och hon hade med sin kamera så vi tog lite bilder, dem kommer sen. vid tre skulle jag, klara och victoria till lisa, och där käkade vi tårta och kakor och firade lisa. efter ett tag kom johanna också men hon stack hem igen efter ett tag. vi lekte en liten kånstig lek där man skulle springa på åkern och i skogen och lite överallt och där fanns massvis av myror så jag har myr bett på hela mina ben. de kliar som in i. när klockan var typ halv sex stack vi till träningen. den var ganska nice för vi var jätte lite folk. efter det var det typ bara jag, klara, elsa och johanna som duschade så vi stod och snackade ganska länge.
idag ska jag inte göra något på förmiddagen men på eftermiddagen ska jag förmodligen vara med clara willhelmsson.

grattis lisa

idag fyller lisa trölle 13 år. ett stort grattis till dig!
idag ska jag kanske va med kompisar och steka lite till. gårdagens solning gav resultat.

hej josefines söta bloggläsare!

jag och josefine gjorde en header till henne igår, så jag la in den till henne precis.
vad tycker ni? men iallafall så ville hon att jag skulle lägga in bilderna från igår.
enjoy / victoria - min blogg hittar du h ä r !
























älskar vädret

har suttit och solat i en halvtimme tror jag. det är så skönt. blir mer solning sen.
jag kom hem ifrån v i c t o r i a. sov hos henne i natt, och hon har fått en jacutzzi(stavning) så vi badade många gåner. eller bara två. vi har iellafall skrattat väldigt mycket. kommer absålut lite bilder senare eller imorgon får se när jag får dem. nu ska ja äta och en blir det lite fika och ännu mer sol.

bra kämpat ändå lödde

vi är en utav de fyra bästa lagen i skåne, vi ska vara stolta tycker jag. ja vi förlorade idag mot dalhem i semin med 10-17, men vi var ändå ganska bra.

godmorgon

ska ner och äta frukost nu, och sen är det bara till att tagga till cuppen idag.
inte den finaste bilden men det får bli den idag.

bad update

förlåt för det! ska bli bättre på det. hoppas jag för fler läsare om jag bloggar lite oftare. sprid gärna bloggen.
idag har jag var it med linnea. eller dagen började först av allt med att vi hade bandyturnering på vår skola blandat 5 och 6. det gick inte så bra för mitt lag. vi kom 4 av 5 lag. ja, bättre lycka nästa gång. efter det duschade mjag , sen stack jag och linnea upp till centersyd för att handla till klara. hon fyllde år igår. stort grattis till henne.
hennes blogg hittar ni ------------------>  http://bunses.blogg.se/.
efter det tfäffade vi klara och agnes på zwingit och de skulle dnasa där så jag tittade på. vi käkade på sibylla och sen stack vi till tolvåkers song contest. min syrra agnes syrra och deras kompis vann med låten http://www.youtube.com/results?search_query=hush+hush&aq=0&oq=hush. ja ett stort grattis till er också. efter det var slut stack våra familjer till dahls corner och satt där och drack lite dricka. de vuxna drack öl och barnen läsk. nu sitter jag i min säng och chattar, bloggar, inne på facebook och dricker te. min dag blev ricktigt lyckad. och inte någ med det, det är ääntligen PÅSKLOV! och imon ska vi spela DM (deatrikt mästerskap) på tolvåkers hallen.
lycka till?
iella fall har jag alltid kul med mina bästa.

kommit hem från träningen!

nu har jag precis kommit hem från träningen, fast inte helt precis utan jag har ätit också. igår va jag med agnes, först klippte jag mig men det är typ ingen skillnad för jag klippte bara topparna. nästa gång ska jag slinga mitt hår. ser framm imot det. som alltid har jag det bäst och roligast med agnes. vi flummade skrattade och ja alllt. vi lärde lilla olivia "tass", nawee.. hon var sååå gullig. det förkänar en kommentar. imon blir det förmodlign linnea, kommer nog att bli bäst!

roliga dagar jag har glömt att blogga

28/3- 29/3: dag har det varit skola. ja, ni vet ju vad man tycker om det. efter skolan stack jag hem till agnes för att käka. vi åt och snackade. mysigt. efter det kom klara och linnea hem till oss för att alla dom ska sova hos mig idag. först stack vi till den stora snurrgungan och flummade som ja, jag vet inte vad. efter det stack vi till handbollen. sen när vi kom hem till mig lagade vi mat. vi åt tacos. mums! kvallen blev den roligaste i världshistorian. vi kollade på filmen barbie nötknäpparen. den var faktiskt jätte bra. rekomenderar.  vi gick och la oss typ vid två. sen snackade vi ganska länge. på morgonen vaknade vid klockan halv tio. det var bara klara som var trött. så när vi andra stack och handlade bullar låg klara kvar i soffan och tittade på tv. awe... hon är en sån gullunge. den dagen bestämmde vi oss för att åka till nova. så vi tog bussen dit men vi fick byta i bjerred fast det gick inte så bra för att i lödde betalade vi en barn till lund och samma i bjerred. så vi fick betala två till lund. inte så roligt. men dagen blev ända en lyckad dag. jag handlade en svart u-ringade tröja. påvägen hem hämtade klaras pappa oss.
älskar er!
2/4: idag var det bio med victoria. vi såg hur många lingon finns det i världen. den var skit bra. men ändå jätte sorgsen. fast rubriken hade ingenting med filmen att göra. alla dom där handikappade var så gulliga på något sätt. hahah och det var typ nästan bara jag och victoria som lät i bion(kändes det som). sen blev jag och voctoria med lämmar i bioklubben. fast inte helt medlemmar för att man måste ha sina föräldrars underskrift. men vi fick jätte mycket rabatt på vår popcorn, chips och drickan. tack för dagen victoria carlsson. du är bäst!
gammal bild.

victoria är min dejt

ja min rubrik är lite .. ni får kalla det vad ni vill. idag har jag iellafall varit med victoria. fast felicia var också med i början. men sen skulle hon till malmö med sin pappa så jag och victoria fortsätte att vara själva. när vi kom hem till henne ville vi baka. men där hemma fanns inte så många ingredienser. så vi stack till lidel för att handla( andra gången i hela mitt liv jag handlar där, inte mitt första val precis). sen när vi kom hem gjorde vi vår kaka. efter det fotade vi lite vatten bilder och vårbilder.
härkommer vissa av dem.
love josefine

1:a april

idag är det den första april, som ni kanske alla vet så skla man busa idag. har inte själv gjort ett sånt där ricktigt stort bus. men alla sexorna på vår skola gjorde ett ganska stort bus på våra lärare. det finns ett tvilling par på vår skola som heter erik & gustav. efer lunchen bytade dom kläder och klass. det var jätte roligt att se lärarens min.
har du något bra skämt så skriv det gärna i en kommentar.
men någ snackat om det. jag har funderat på att ha en sånn där liten bild där det står mitt namn i varje inlägg. jag tror att jag ska göra en sånn.
kyss josefine.

RSS 2.0